Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

οδηγός για γνήσιο σίδηρο οπλισμού

σαν καταναλωτές λογικό σε περίοδο κρίσης να προσπαθούμε να βρούμε το οικονομικότερο στην καλύτερη τιμή.Με την υγεία της οικογένειάς μας όμως παίζουμε?
Η αγορά σιδήρου ΣΙΔΕΝΟΡ είναι κάτι συγκεκριμένο.Σίδηρος για κατασκευή σπιτιών ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων.


Δυστυχώς η αγορά εξακολουθεί να έχει απατεώνες.Στο βωμό του κέρδους αδιαφορεί για την ποιότητα και την υγεία.Αλλά τι να κάνει και ο καταναλωτής που δεν γνωρίζει?
Γνώση, εμπιστοσύνη και το ρητό ΄΄ρωτώντας πας στην πόλη΄΄ είναι τα μόνα εφόδια.
Το κυνήγι του φτηνού καταλήγει ακριβό όχι τόσο στην τσέπη,καθώς οι απατεωνιές, τόσο ως προς την αναλογία τιμή/παραπλήσιο προϊόν για μια κατοικία 100m2 δεν ξεπερνά τα 800-1000 ευρώ,όσο κυρίως όταν τα προίόντα δεν συνοδεύονται με πιστοποιητικά ποιότητας και ελευθέρας ραδιενέργειας.Προίόντα τελείως ακατάλληλα προς χρήση και επιβλαβή για την υγεία.
Αγοράζει κάποιος προϊόντα ΣΙΔΕΝΟΡ, πώς είναι σίγουρος,όμως, ότι έχει επιλέξει γνήσια.
Η εταιρεία μας, για ΟΛΑ τα προίόντα της ΣΙΔΕΝΟΡ προσφέρει πιστοποιητικά ποιότητας και ελέγχου καθώς και με την παρακάτω εικόνα ο καθένας διαπιστώνει μόνος του για την γνησιότητα των προίόντων.
 Ο Χάλυβας SD κατηγορίας C (B500C (ΕΛΟΤ 1421)) της ΣΙΔΕΝΟΡ φέρει δύο κατά μήκος νευρώσεις και επί πλέον εγκάρσιες νευρώσεις εναλλασσόμενης φοράς στις δύο πλευρές. Στη μία πλευρά υπάρχει η χαρακτηριστική σήμανση του εργοστασίου παραγωγής (8/14 για το εργοστάσιο Θεσσαλονίκης και 8/24 για το εργοστάσιο SOVEL στον Αλμυρό Μαγνησίας). Επίσης, ο Χάλυβας SD κατηγορίας C της ΣΙΔΕΝΟΡ φέρει την ανάγλυφη ένδειξη «SD», για την ευχερέστερη αναγνώρισή του, σε όλα τα στάδια της διακίνησης, αποθήκευσης και χρήσης του.


Σήμανση,που προϊόντα μαϊμού δεν έχουν.

ΤΕCON - ΓΑΡΟΦΑΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΙΔΕΝΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: