Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

τι είναι το WPC της TECON

Το WPC ή DECK είναι ένα νέο προιόν που μπορεί να σας απαλλάξει από τα έξοδα συντήρησης και την ταλαιπωρία των ξύλινων περιφράξεων. Αποτελείται από 60% ξύλο και 40% συνθετική ρητίνη και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, με πλάτος σανίδας τα 14 εκατοστά.
 Το υλικό του WPC έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και το νερό.
 Η κατασκευή της περίφραξης ξεκινάει με τη φύτευση πείρων, όπως και στα εξωτερικά κάγκελα μπαλκονιών, στοιχείο που δίνει σταθερότητα στην κατασκευή. Στη συνέχεια προστίθενται κολώνες αλουμινίου τύπου ίνοξ 40χ40, με μέγιστη απόσταση μεταξύ τους τα 90-95 εκατοστά. Η περίφραξη ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση των DECK είτε κλειστού τύπου (χωρίς κενά), είτε ανοιχτού τύπου (με 3,4 ή 5 σειρές).

📌Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο.

Πλεονεκτήματα τοποθέτησης WPC:

✔️ Υλικά 100% ανακυκλώσιμα που αναμειγνύουν πολυμερή υψηλής πυκνότητας με άριστης ποιότητας ίνες ξύλου ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συνδυάζει την αισθητική και τις μηχανικές αντοχές του φυσικού ξύλου με την ανθεκτικότητα του συνθετικού υλικού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
✔️ Είναι κατάλληλο για το εξοχικό, αποτελεί δε εξαιρετικής ποιότητας λύση και για τον επαγγελματικό σας χώρο καθώς τα συστήματα περίφραξης πατώματος DECK ταιριάζουν σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων, χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, σχολεία, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις κλπ.
✔️ Η χρήση κατάλληλων συνδέσμων κάνει το υλικό κατάλληλο και για το πάτωμα κυρίως περιμετρικά της πισίνας.
✔️ Δεν σκουριάζουν.
✔️ Δεν χρειάζονται συντήρηση.
✔️ Είναι κατάλληλα για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.
✔️ Συνδυάζονται με ανοιγόμενες και συρόμενες εξωτερικές πόρτες περίφραξης.
✔️ Αλλάζουν την αισθητική του χώρου.
 
■ Παρέχεται εγγύηση 5 ετών.

Ενημερωθείτε: www.tecon.gr

#tecon #teconteam #wpc #deck #teconconstruction

Δεν υπάρχουν σχόλια: