Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Κάγκελα ασφαλείας TECON

 Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας TECON είναι ένας εύκολος και αξιόπιστος τρόπος τόσο για την προστασία κατοικήσιμων, όσο και επαγγελματικών χώρων. Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας και πρακτικά αδιάρρηκτα, καθώς στην ουσία αποτελεί ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα στον κλέφτη και σε κάποια δίοδο του χώρου. Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό είναι και ιδιαίτερα δημοφιλή τοποθετημένα σε πολλές κατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους αλλά και εξοχικά.

 

Γιατί να βάλετε πτυσσόμενα κάγκελα TECON ;

1. Προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή προστασία για μια οικογένεια.

Το γεγονός ότι τα πτυσσόμενα κάγκελα δεν είναι μία ενιαία κατασκευή ενιαία στον τοίχο, όπως τα σταθερά κάγκελα, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορεί να παραβιαστούν εύκολα από τους κλέφτες, αυτό όμως είναι κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Τα κάγκελα ασφαλείας  αυτού του τύπου στερεώνονται και αυτά μέσα στον τοίχο και εκεί που ενώνονται για να κλείσουν, ασφαλίζονται με ειδικές κλειδαριές από πολύ ανθεκτικά υλικά και υψηλή τεχνολογία. Οι συγκεκριμένες κλειδαριές θεωρούνται απόλυτα ασφαλείς και δύσκολα παραβιάσιμες.

2. Μεγάλη πρακτικότητα και χρηστικότητα

Αυτό που κάνει τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας να ξεχωρίζουν και να υπερτερούν σε σχέση με τα σταθερά, είναι το γεγονός ότι είναι πολύ πιο χρηστικά και πρακτικά. Πέρα από το γεγονός ότι ανοίγουν,εξοικονομείται χώρος ειδικά σε στενά ανοίγματα και με αυτόν τον τρόπο μένει το πέρασμα καθαρό. 

Επιπλέον,επειδή μπορούν να ανοίξουν, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις εισόδους και τα ανοίγματα του χώρου, ακόμη και στις πόρτες, πράγμα που τα κάνει πιο πρακτικά από τα σταθερά τα οποία και αποκλείουν για πάντα τις δίοδους στις οποίες τοποθετούνται. Τέλος, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση: ένα απλό καθάρισμα είναι αρκετό για να εξασφαλιστεί η λειτουργία τους.

3. Ιδανικός συνδυασμός αισθητικής και τιμής

Η ποικιλία χρωμάτων είναι μεγάλη και μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε όποιο χρώμα θέλετε,  οπότε μπορούμε να τα ταιριάξουμε και με τα χρώματα των εξωτερικών σας κουφωμάτων. Εννοείται ότι οι ειδικές βαφές είναι ανθεκτικές στον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες. 

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές κατασκευής

Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι πλήρως πλαισιωμένα συρόμενα κιγκλιδώματα ασφαλείας, κατασκευάζονται κατά παραγγελία  και συναρμολογούνται με ειδικά προφίλ και κρυφές κλειδαριές. Δημιουργούνται στις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους και η τοποθέτησή τους είναι εύκολη και γρήγορη.

 

banner1

 

Είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL standard. Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας μας διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στις διαβρώσεις από τον χρόνο και τον άσχημο καιρό και παράλληλα αποτελούν ιδανική λύση για την αντικλεπτική προστασία του χώρου.

Τα συρόμενα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μπαλκονόπορτες, πόρτες ή παράθυρα και η χρήση τους είναι πολύ πρακτική και εύκολη. 

Με τρεις σειρές μεγάλα χιαστά από έλασμα πάχους 3mm, με ράουλα από τεφλόν και διπλό ρουλεμάν, με ανακλεινόμενο οδηγό, με κρυφές κλειδαριές και με 3 άγκιστρα στο αντίκρισμα για περισσότερη ασφάλεια, βαμμένα όλα ηλεκτροστατικά.

 Πτυσσόμενα Κάγκελα Βαρέως Τύπου Πτυσσόμενα Κάγκελα Ελαφρού Τύπου

ptyssomena-kagkela-asfaleias-thessaloniki  Πτυσσόμενα Κάγκελα | Kasimatis Doors

 Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και λύση για το χώρο σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: